streda 19. októbra 2011

Je biolampa Biostimul bezpečná?

Veľkou prednosťou, ktorú biolampa Biostimul , je jej aplikačnej bezpečnosti, a to ako pre ošetrovanú, tak pre ošetrujúci osobu.
Využívanie prístroje nevyžaduje žiadne zvláštne bezpečnostné opatrenia alebo školenie. Zaškolenie na prácu s prístrojom Biostimul je veľmi rych1é, jednoduché a časovo nenáročné. Všetky systémy biolampy Biostimul sú certifikované pre použitie v zdravotníctve v celej Evopské únii.

Vďaka širokému spektru použitia metódy Fotonyx nachádzá biolampa Biostimul uplatnenie v mnohých medicínskych odboroch, najmä v dermatológii, ortopédii, rehabilitácii, reumatológii, športové medicíne, praktickom lekárstve, pediatrii, ORL, chirurgii a plastickej chirurgii, gynekológii a pôrodníctve, kúpeľníctva a podobne.

Aplikácie systémov Biostimul v klinickej praxi vychádza z celého radu odborných štúdií o liečebnom využití polarizovaného svetla, a zároveň je kontinuálne overovaná radom klinických aj experimentálnych štúdií vykonaných univerzitnými alebo vedeckými centrami v Českej republike i zahraničí - Akadémie vied ČR, 1. lékřská fakulta Univerzity Karlovy a Všeobecná fakultnej nemocnice v Prahe, Lekárska fakulta Univerzity Komenského v Bratislave, Akadémie vied SR, Neuroprogress - Oslo).

Biolampa Biostimul, využívajúce metódy Fotonyx, predstavujú z hľadiska ich neinvazívnou, jednoduché aplikácie a obsluhy, rýchleho nástupu účinku, širokého spektra indikáciou a možnosti kombinácie s inými metódami pre lédbu v domácom i klinickom prostredí ideálnu voľbu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.