pondelok 17. októbra 2011

Biolampa Biostimul a jej využitie

Biolampa Biostimul BS 103 je najnovšia verzia moderných fototerapeutických prístrojov. Biostimul bol vyvinutý na základe dlhoročných skúseností v odbore fotonickej medicíny spoločností Biotherapy, a tento prístroj je určený pre domáce i klinické účely. Biolampa BS 103 je zjednodušená verzia osobných systémov svetelnej terapie, ktorá je napájaná štandardným sieťovým adaptérom, tzn. že pre prevádzku musí byť biolampa BS 103 zapojená do elektrickej siete.

Aplikácia biolampy Biostimul v praxi vychádza z celého radu odborných štúdií o liečebnom využití polarizovaného svetla a laseru, a zároveň je overená klinickými aj experimentálnymi štúdiami vykonanými univerzitnými alebo vedeckými centrami v Českej republike i zahraničí.

Biolampa Biostimul širokospektrálne pôsobenie a je účinná najmä pri terapii pohybového ústrojenstva, kožných problémov, ďalej nachádza využitie v stomatológii, gynekologických problémoch, problémoch v období tehotenstva a po pôrode, ďalej u hojenie rán, bolesti, au alergie, cukrovky, imunity, problémoch s prostatou, porúch erekcie, poruchy spánku atď Ďalej biolampa pomáha pri bežnom nachladnutí či chrípke.

V medicíne nachádza biolampa Biostimul najčastejšie uplatnenie v týchto lekárskych ordináciách-dermatológia, ortopédia, traumatológia, interna, rehabilitácia, gerontológia, balneológia, gynekológia a pôrodníctvo, chirurgia, plastická a estetická chirurgia, ORL, praktická a detská medicína, športová medicína, kozmetológie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.